Onze chocoladetabletten zijn gemaakt van duurzame Belgische chocolade, door chocolatiers die hun vak verstaan en enkel de puurste grondstoffen tot hun beschikking hebben.
De luxe chocoladerepen bestaan uit goede kwaliteitschocolade en zijn verkrijgbaar in puur, melk of wit, in verschillende smaken. Van extra pure chocolade met 78% cacao, tot suikervrije chocolade tot aan een vulling van krokante noot of juist zachte karamel: altijd een smaak die bij u past.
Inhoud ℮ 100 gram
*special edition* ter ere van ons 100-jarig jubileum presenteren we u een speciale editie chocoladetablet, gemaakt van ...
Tablet van witte chocolade met vanille (± 100 gram)
Tablet van melkchocolade met vanille, honing en amandelen (± 100 gram)
Tablet van melkchocolade, gezoet met maltitol (± 100 gram)
Tablet van pure chocolade, gezoet met maltitol (± 100 gram)
Tablet van extra pure chocolade (75% cacao) met geroosterde cacaokernen (± 100 gram)
Tablet van pure en witte chocolade met cappuccino (± 100 gram)
Breid uw kennis van het vak patisserie uit en leer hoe u met diverse componenten een volwaardig dessert creëert. Aan de hand van basisrecepturen kunt u uw gasten een lekker nagerecht presenteren, bestaande uit verschillende smaken en structuren.
Op de betreffende dag wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. Hierbij ontvangt u uitleg over het verloop van de dag. Verdeeld in kleine groepjes gaat u onder begeleiding van onze patissiers aan de slag met de recepturen.
Gezamenlijk maakt u drie desserts op bord; per groepje bent u verantwoordelijk voor één dessert, bestaande uit diverse basiscomponenten. Tijdens de workshops zullen componenten worden behandeld zoals een parfait, mousse, glacage, saus, karamel, schuim, crumble en krokantje. Ook zullen decoratie- en presenteertips aan bod komen. De patissiers leren u verschillende technieken, zodat u zelf thuis aan de slag kunt om een volwaardig dessert te creëren. Rond 22:00 uur sluit u de dag feestelijk af en geniet u samen van de gemaakte desserts.